Borsa de Treball

A la Borsa de treball del Servei d’Ocupació treballem per proporcionar a les persones una ocupació adequada a les seves característiques, i facilitar a les empreses les candidatures més apropiades als seus requeriments i necessitats.
Gestionem ofertes d’empreses del territori que busquen personal i fem un assessorament individualitzat, tant a les empreses, com als candidats i candidates que estan buscant feina.

Busques feina?

Per tal d’accedir a les nostres ofertes de feina, pots fer-ho presencialment al Servei d’Ocupació (Edifici c. Nou, 14) de dimarts a divendres de 09:00h a 14:00h o directament mitjançant la XALOC on podràs consultar i/o enregistrar-te a las ofertes que tenim vigents.
Vols inscriure’t a la Borsa de treball o modificar les meves dades a la Borsa de treball, adreçat al servei local d’ocupació (SLO) i sol·licitar una entrevista.

Busques personal?

Oferim una atenció personalitzada en la selecció de personal.
Us oferim una preselecció de candidatures per a cada vacant: detecció i definició de perfils professionals, preselecció de les candidatures més adients, així com un seguiment del procés fins el tancament de la col·laboració amb vosaltres.

Adreçat al servei local d’ocupació (SLO) i sol·licitar una entrevista.


C/ Nou, 14
Tel – 937887141 –