28 maig 2018

Els alumnes de l’Escola Rosella venen productes de les seves cooperatives

Els alumnes de cinquè de l’Escola Rosella de Viladecavalls que participen en el projecte CuEmE (Cultura Emprenedora a l’Escola) varen vendre els productes que han elaborat a través de les seves cooperatives a la plaça de la Vila, el passat diumenge 27 de maig de 9.00 a 14.00 hores, coincidint amb la 2a Pujada al Ros del Casal Familiar de Viladecavalls.

Els alumnes varen aprofitar l’aplec dels esportistes que participava en la cursa popular del Casal Familiar per donar presència a les seves cooperatives, “World of boats” i “Guqui”, i vendre els productes que han creat de manera artesanal i amb l’ajut d’una impressora 3D. Cal destacar també el caràcter solidari de l’activitat doncs el 10% dels guanys obtinguts amb la venda dels productes anirà a l’ONG Save the Children.

Vendre els productes elaborats a la cooperativa és un dels passos que han de fer els alumnes dins del projecte CuEmE. Un projecte pensat per fomentar l’esperit emprenedor i el cooperativisme entre els infants i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Viladecavalls, la comunitat educativa, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Vallès Occidental.