11 juny 2018

Festa de Sant Joan a Viladecavalls

Sopar popular, foguera i espectacle de foc i música per celebrar la nit més curta de l’any.

Viladecavalls celebrarà la Nit de Sant Joan, el pròxim 23 de juny, amb la tradicional encesa del peveter amb el foc de la Flama del Canigó, un sopar popular organitzat pel Casal Familiar i l’encesa d’una foguera a la plaça de la Vila amb un espectacle a càrrec dels Diables de Sant Pere Nord de Terrassa.

No hi pots faltar!

Aquesta serà la segona edició que l’Ajuntament de Viladecavalls organitza la celebració de la Nit de Sant Joan al municipi després de l’èxit de l’any passat, en el qual s’organitzà un sopar de germanor i s’instal·là una foguera a la plaça de la Vila.

Enguany, el Casal Familiar col·laborarà amb la celebració organitzant el sopar popular, previ a l’encesa de la foguera. Les persones que vulguin compartir amb els seus veïns i veïnes aquesta nit màgica gaudint d’un bon sopar ho podran fer comprant els tiquets al Casal Familiar de Viladecavalls, situat al número 2 del carrer Antoni Soler i Hospital.

En finalitzar el sopar, ens reunirem tots i totes a la plaça de la Vila per presenciar l’encesa de la foguera i celebrar la revetlla amb l’espectacle dels Diables de Sant Pere Nord de Terrassa i el posterior ball amb la música de Dj Vila.

Així doncs, us animem a celebrar la nit més curta de l’any a Viladecavalls sense oblidar el civisme i tenir cura a l’hora de manipular petards i altres materials pirotècnics.

Leave a Reply